Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ



Ειδικότητα Ναυτοπροσκόπων - Κωπηλατικοί και Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες στο Δέλτα Φαλήρου
2οι Κωπηλατικοί Αγώνες 2010
Στις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν από την Εφορεία Ειδικότητος Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. οι 2οι  Κωπηλατικοί αγώνες στους οποίους έλαβαν μέρος  τα  κάτωθι Ναυτοπροσκοπικά Συστήματα της Αττικής:
το 3ο Σ.Π. Καλλιθέας, το 5ο Σ. Ν/Π Αθηνών, το 2ο Σ. Ν/Π Χολαργού, το 1ο Σ. Ν/Π Κηφισιάς, το 2ο Σ. Ν/Π Ν. Φαλήρου, το 3ο Σ. Ν/Π Ν.Φαλήρου, το 1ο Σ.Ν/Π Ν. Σμύρνης, το 6ο Σ. Ν/Π Καλλιθέας,το 4ο Σ.Π. Βριλησσίων και το 10ο Σ. Ν/Π Ακροπόλεως.
200 Πρόσκοποι με τους Βαθμοφόρους τους έλαβαν μέρος σ΄αυτή τη μεγάλη γιορτή, όπου το κέφι και ο ενθουσιασμός των παιδιών δημιούργησαν μια νότα πραγματικής γιορτής. Για πρώτη φορά φέτος έλαβαν μέρος στους Αγώνες πληρώματα με Παλαιούς Προσκόπους (Βαθμοφόροι και Μέλη που έχουν αποχωρίσει από τα Συστήματα) και συγκεκριμένα από το1ο Σ. Ν/Π Π. Φαλήρου και το 1ο Σ. Ν/Π Ν.Σμύρνης.
Ευχή όλων είναι οι αγώνες να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.
11οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες 2010
Στις 23 & 24 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκαν οι 11οι  Ιστιοπλοϊκοί αγώνες  που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Εφορεία Ειδικότητος Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. και στους οποίους καλούνται να συμμετέχουν όλα τα Ναυτοπροσκοπικά Συστήματα της Αττικής.  Έγιναν δύο ιστιοδρομίες στις 23/10 (παλινδρομικές, όρτσα-πρίμα) και μια στις 24/10 (Φάληρο-Φάρος Αγίου Κοσμά και επιστροφή). Στους αγώνες πήραν μέρος τα πιο κάτω Ναυτοπροσκοπικά Συστήματα:
το 2ο Σ. Ν/Π Ν. Φαλήρου με τα σκάφη «ΚΥΜΟΘΟΗ» και «ΝΗΡΗΙΣ», το 58ο Σ. Ν/Π Βόλου με το σκάφος «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ», η Τοπική Εφορεία Γλυφάδας – Βούλας με το σκάφος «ΠΑΡΑΛΟΣ», το 9ο Σ. Ν/Π Πειραιά με το σκάφος «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», το 1ο Σ. Ν/Π Ν. Σμύρνης με το σκάφος «ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ»,  το 3ο Σ. Ν/Π Λυκαβηττού με το σκάφος «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΡΟΣΗΣ» , το 1ο Σ. Ν/Π Κηφισιάς  με το σκάφος «SIRENE III» το 10ο Σ Ν/Π Ακροπόλεως με το σκάφος «Μ. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ», το 2ο Σ. Ν/Π Χολαργού με τα σκάφη «ΕΥΡΥΑΛΗ» , «ΣΠΗΛΙΑΔΑ», «ΝΑΥΣΙΘΟΗ»  και «ΑΠΗΛΙΩΤΗ», το 3ο Σ. Ν/Π Καλλιθέας με το σκάφος «ΤΡΙΤΩΝ» και το 6ο Σ Ν/Π Καλλιθέας με το σκάφος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΙΙΙ» και το 19ο Σ. Ν/Π Κεραμικού με το σκάφος «ΑΘΗΝΑ».
Οι Ιστιοπλοϊκοί αγώνες διεξήχθησαν με πολύ καλή συμμετοχή και άριστο αγωνιστικό πνεύμα.
Η τελετή απονομής και λήξης τόσο των Κωπηλατικών όσο και των Ιστιοπλοϊκών αγώνων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου