Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4ου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΕΡΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Λειτουργία 4ου Σεμιναρίου Δράσεων Ορεινού Περιβάλλοντος (Βουνού)


Σ΄ εφαρμογή του Προγράμματος Εκπαίδευσης 2010 – 2011, η Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. ανακοινώνει τη λειτουργία του 4ου Σεμιναρίου Δράσεων Ορεινού Περιβάλλοντος (Βουνού) από την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 (ώρα 18:00) έως την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 (ώρα 17:00) στο όρος Παρνασσός, στο Προσκοπικό Κέντρο «Δημήτρης Ραν Αλεξάτος» στην Περδικόβρυση.
Στόχος αυτής της εκπαιδευτικής δραστηριότητας είναι να δοθεί στους συμμετέχοντες  Βαθμοφόρους, εξειδικευμένη γνώση για την πραγματοποίηση δράσεων σε βουνό. Έμφαση θα δοθεί τόσο στον τομέα της τεχνικής και των υλικών, όσο και στις πρακτικές ασφάλειας που θα πρέπει να γνωρίζει όποιος πραγματοποιεί δράσεις σε βουνό κάθε εποχή του χρόνου. Το Σεμινάριο θα προσφέρει θεωρητικά μαθήματα καθώς και πρακτική κίνησης σε ορεινό πεδίο.
ü      Στο Σεμινάριο  μπορούν να συμμετάσχουν Βαθμοφόροι που έχουν εντολή Διοικήσεως και Μέλη Προσκοπικών Δικτύων, που έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα κλιμάκια τους  για το έτος 2011.  
ü      Το Σεμινάριο θα διευθύνει ο Εκπαιδευτής Βαθμοφόρων κ. Μίλτος Φαρμάκης, Αναπληρωτής Έφορος Εκπαίδευσης Γ.Ε. (τηλ.: 6974740290). Κάθε Εκπαιδευόμενος θα συμβάλλει στις δαπάνες της Σχολής με το ποσό των € 50, το οποίο καλύπτει τα έξοδα διαμονής, σίτισης, υλικών και προγράμματος του σεμιναρίου. Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητα, τα οποία πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Ενθαρρύνεται να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των Εκπαιδευομένων ώστε να επιμεριστούν τα έξοδα. Σε περίπτωση έλλειψης οχημάτων το επιτελείο θα διερευνήσει άλλες λύσεις.
ü      Όσοι υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής, (υπόδειγμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠ http://www.sep.org.gr/uliko/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7) αυτή θα πρέπει να φτάσει το αργότερο  μέχρι τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 στην Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε., σωστά συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, ταχυδρομικά: Πτολεμαίων 1, 116 35 Αθήνα, με FAX : 2107236561,  με e-mail: efsxolonge@sep.org.gr ή ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα της Εφορείας Εκπαίδευσης Γ.Ε. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
ü      Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τον αριθμό των 32.
ü      Η Αίτηση Συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από το φωτοαντίγραφο του γραμματίου είσπραξης της Οικονομικής Υπηρεσίας ΣΕΠ ή από το φωτοαντίγραφο  κατάθεσης στο  λογαριασμό υπ΄ αριθμ. 362-002002-004018 της ALPHABANK (στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται «4ΣΔΟΠ-ΕΠΩΝΥΜΟ») ολόκληρου του ποσού συμμετοχής και μόνο έτσι  θα λαμβάνεται υπόψη.
ü      Όσοι και όσες επιλεγούν να παρακολουθήσουν τη Εκπαίδευση  αυτή θα ειδοποιηθούν  από τον Αρχηγό της για τη συμμετοχή τους και τις λοιπές λεπτομέρειες (εφόδια, υλικά κ.λπ.).
ü      Επίσης παρακαλούνται οι Ε.Κ.Σ. να ενισχύσουν οικονομικά από το Ταμείο των Συστημάτων ή Εφορειών που ανήκουν όσους Βαθμοφόρους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου