Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ Ν/Π ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Καθαρισμός της παιδικής χαράς στην Θουκυδίδου από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου

 
«Ο Πρόσκοπος κάνει κάθε μέρα μια καλή πράξη»

Πιστοί στο Νόμο οι Πρόσκοποι του Καλαμακίου μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους ανέλαβαν το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2011 μια δράση προσφοράς με στόχο να γίνει η γειτονιά μας ομορφότερη αλλά και να ευαισθητοποιηθούν οι συμπολίτες μας. Τόπος δράσης ήταν η παραμελλημένη Παιδική Χαρά στην Αγορά Θουκυδίδου, και με εργαλεία, πινέλα, χρώματα, σακούλες σκουπιδιών, γάντια και βούρτσες οι Πρόσκοποι καθάρισαν, έξυσαν και έβαψαν από την αρχή όλα τα παιχνίδια της παιδικής χαράς και τους τοίχους. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, η παιδική χαρά αναγεννήθηκε και πλέον οι μικροί μας συμπολίτες, νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον καθαρό, ασφαλές και φωτεινό.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση ήρθε από τους περαστικούς και τους καταστηματάρχες της Αγοράς, που πλησίαζαν και στήριξαν την προσπάθεια. Επιπλέον από την Κυριακή το πρωί κιόλας μητέρες και παιδιά χαιρόντουσαν το παιχνίδι σε καθαρό και φρεσκοβαμμένο χώρο

 Οι Πρόσκοποι του Καλαμακίου ευχαριστούν πολλοί όλους για την προσπάθεια, τους γονείς, φίλους και παλαιούς προσκόπους καθώς και το Δήμο Αλίμου για τα υλικά. Παρών στην ενεργό δράση και ο Αντιδήμαρχος Αντρέας Κονδύλης.

Οι Πρόσκοποι του Καλαμακίου εύχονται σε όλα τα παιδιά Καλό Παιχνίδι!



To πριν....                                                Και το μετά...




Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου