Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

«Η Σκούπα βρήκε από τον… ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!»-4η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Λυκοπούλων» - Λεπτομέρειες Δράσης

Πλησιάζοντας στην ημερομηνία πραγματοποίησης της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Βαθμοφόρων του Κλάδου Λυκοπούλων, σας γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην ενημέρωσή σας για τη διεξαγωγή της δράσης. Παράλληλα μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε και από το blog της δράσης: http://blogs.sep.org.gr/likopoula4/  .
Λεπτομέρειες της δράσης:

  • Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, στο Προσκοπικό Κέντρο «Παράδεισος», στο Ρέθυμνο της Κρήτης (http://paradeisos.org.gr/). Οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του κέντρου το αργότερο μέχρι τις 11 το πρωί. Η δράση θα λήξει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής.
  • Το κόστος της συμμετοχής είναι σαράντα ευρώ (40€) και περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή, υλικά προγράμματος και αναμνηστικά. Καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή αν δεν συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του καταθετηρίου της τράπεζας (ALPHA BANK στο λογαριασμό υπ’ αριθμ. 362-002002-004878, όπου στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται “ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - 4ΠΣΛ” ) ή από φωτοαντίγραφο απόδειξης είσπραξης του ταμείου του ΣΕΠ.
  • Στο δελτίο συμμετοχής της δράσης (επισυνάπτεται), υπάρχει επιλογή μετακίνησης είτε με δική σας μέριμνα είτε με μέριμνα της δράσης. Στην περίπτωση της δεύτερης επιλογής, η μετακίνηση θα γίνει με πλοίο της ΑΝΕΚ LINES. Θα πρέπει να βρίσκεστε για την αναχώρηση την Παρασκευή 13/5/2011, το αργότερο στις 7:00 το απόγευμα, στην προβλήτα Ε2 (απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Διονυσίου), στο λιμάνι του Πειραιά και η επιστροφή θα γίνει στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 16/5/2011 στον Πειραιά. Η ΑΝΕΚ LINES μας προσφέρει πολύ οικονομικές τιμές (έκπτωση 50% επί των εισιτηρίων) και έχετε 3 επιλογές. Αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε και να δηλώσετε αντίστοιχα στο δελτίο συμμετοχής.
Επίσης αν επιθυμείτε δείπνο κατά την επιστροφή στο καράβι, υπάρχει προσφορά στην τιμή των 8€ (υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στη δήλωση συμμετοχής).
  • Τα εφόδια που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι:
Α. Ατομικά είδη διαμονής στο ύπαιθρο και είδη εστιάσεως (απαραιτήτως από ένα κύπελλο). Επίσης κάθε συμμετέχων πρέπει να φέρει μαζί του ένα «μαγικό» καπέλο, τη «μαγική του σκούπα», ένα βιβλίο με πρωτότυπα «άπαιχτα» παιχνίδια και ένα βιβλίο με ιστορίες. Στείλτε μας από μία φωτογραφία με τη σκούπα και το καπέλο σας για να γνωριστούμε, στο e-mail της δράσης mageia@sep.org.gr !!!
Β. Ομαδικά σε συνεννόηση μεταξύ σας: Σκηνές , λάμπες και ό, τι άλλο θεωρήσετε απαραίτητο για τη διαμονή σας με κυριότερο … το κέφι σας.
  • Το δελτίο συμμετοχής που επισυνάπτεται, πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη με fax στο 2107236561 ή με e-mail στο mageia@sep.org.gr, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011. Στην περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής της δήλωσης συμμετοχής, θα πρέπει να συνοδεύεται με “σκαναρισμένο” το καταθετήριο της τράπεζας ή την απόδειξη είσπραξης του ταμείου του ΣΕΠ.
  • Ακολουθεί το οργανόγραμμα της δράσης, ώστε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του κάθε τομέα για οποιοδήποτε θέμα χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις.
PDF Αρχείο Ανακοίνωσης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου