Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Συνεργασία ΣΕΠ με ηλεκτρονική εφημερίδα Kidpress

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στην προσπάθειά του να γίνει η Κίνηση πιο εξωστρεφής και να επικοινωνήσει πιο ουσιαστικά με το κοινό των νέων της πατρίδας μας, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την online εφημερίδα Kidpress.
Το Kidpress είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους και τα άρθρα της γράφονται αποκλειστικά από το ίδιο της το κοινό: δηλ. παιδιά και εφήβους ηλικίας από 7-18 ετών. Η διαδικασία ανάρτησης κειμένου είναι πολύ απλή: τα άρθρα και όποιο άλλο υλικό θα αποστέλλονται από παιδιά ή γονείς προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική διεύθυνση desk@kidpress.gr. Το Kidpress.gr διατηρεί το δικαίωμα πριν την ανάρτηση στο δικτυακό τόπο να επεξεργάζεται το υλικό που έχει αποσταλεί (π.χ. για διόρθωση ορθογραφικών και συντακτικών λαθών, προσθήκη στοιχείων, διαγραφή στοιχείων, κ.ά.). Το Kidpress θα αναρτά όσα κείμενα στέλνονται από μέλη της Προσκοπικής Κίνησης μαζί με το λογότυπο του Σ.Ε.Π.
Θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης να αναρτούν τα κείμενα που γράφουν στα πλαίσια των ερευνών τους ή και των απλών εντυπώσεών τους από τις δράσεις στις οποίες λαμβάνουν μέρος, στην Kidpress. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μοιραστείτε τόσο με τους φίλους σας όσο και με ένα πολύ ευρύτερο κοινό τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες σας αλλά και να μεταδώσετε σε τρίτους λίγη από τη μαγεία που μόνο η προσκοπική ζωή μπορεί να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου