Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

3οι Ναυτοπροσκοπικοί Κωπηλατικοί Αγώνες & 12οι Ναυτοπροσκοπικοί Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες

Η Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση των 3ων Ναυτοπροσκοπικών Κωπηλατικών Αγώνων, στο «Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου», στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2011.
3οι Ναυτοπροσκοπικοί Κωπηλατικοί Αγώνες:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Ομάδες Προσκόπων συνοδευόμενες από τουλάχιστον έναν Βαθμοφόρο.
Οι Αγώνες θα περιλαμβάνουν λεμβοδρομίες σε προκριματικό, ημιτελικό και τελικό στάδιο ανάλογα με τον αριθμό των πληρωμάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις λεμβοδρομίες μπορούν να συμμετάσχουν και πληρώματα που δεν κατέχουν Ναυτοπροσκοπικό σκάφος. Ειδικά για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ενθαρρύνεται η συνεργασία με Συστήματα που διαθέτουν Ναυτοπροσκοπικό σκάφος και η προετοιμασία μπορεί να γίνει από κοινού.
Σε ειδική λεμβοδρομία των αγώνων μπορούν να λάβουν μέρος και πληρώματα από Παλαιούς Προσκόπους των Ναυτοπροσκοπικών Συστήματών, τα οποία θα πληρούν τους κανόνες ασφαλείας. (Πληροφορίες: κ. Τάσος Κουτρουμπόπουλος, Έφορος Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων  Γενικής Εφορείας - Τηλ.: 6976 115000).
Αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν στη συνάντηση των κυβερνητών στο «Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου», την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19.00 από την Οργανωτική Επιτροπή.
Κάθε πλήρωμα θα συμβάλλει στις δαπάνες των αγώνων με το ποσό των € 50,00.
Οι ονομαστικές καταστάσεις συμμετοχής Πληρωμάτων και Κυβερνητών πρέπει να κατατεθούν στην Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. (efn...@sep.org.gr),  το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κατατεθεί στην Οικονομική Υπηρεσία το ποσό της συμμετοχής.
12οι Ναυτοπροσκοπικοί Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες:
Επίσης, η Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματός Δράσης της Γενικής Εφορείας,  πρόκειται να πραγματοποιήσει τους 12ους Ναυτοπροσκοπικούς Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες, στο «Φαληρικό όρμο», στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2011.
Οι Αγώνες θα περιλαμβάνουν:
● Το Σάββατο 5/11/2011: δύο ιστιοδρομίες (παλινδρομικές, όρτσα-πρίμα) με ώρα της πρώτης εκκίνησης 13.00.
● Την Κυριακή 6/11/2011: μία ιστιοδρομία (Φάληρο – Φάρος Άγιου Κοσμά - Φάληρο) με ώρα εκκίνησης 11.00.
Αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν στη συνάντηση των κυβερνητών στο «Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου», την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19.00 από την Οργανωτική Επιτροπή.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι των Τμημάτων.
Κάθε Σκάφος θα συμβάλλει στις δαπάνες των αγώνων με το ποσό των € 50,00.
Οι ονομαστικές καταστάσεις συμμετοχής Πληρωμάτων και Κυβερνητών πρέπει να κατατεθούν στην Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. (efn...@sep.org.gr),  το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κατατεθεί στην Οικονομική Υπηρεσία το ποσό της συμμετοχής.
Και οι δύο διοργανώσεις θα ολοκληρωθούν με πανηγυρική τελετή απονομής μεταλλίων, που θα πραγματοποιηθεί στο «Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 20.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου