Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

φεστιβάλ εθελοντικών οργανώσεων

Καλησπέρα σε όλους,

Την προσεχή Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι, λαμβάνει χώρα ένα μονοήμερο και ολοήμερο (11:00-23:00) φεστιβάλ εθελοντικών οργανώσεων. 50 και πλέον εθελοντικές οργανώσεις θα έχουν από ένα χώρο η κάθε μια για να παρουσιάσει το έργο της, να ενημερώσει και να ενημερωθεί για τον χώρο του εθελοντισμού. Μεταξύ αυτων και εμείς οι Πρόσκοποι. Προσωπικά επειδή ξέρω τα παιδιά που το διοργανώνουν θα είμαι όλη μέρα εκεί εκ μέρους των Προσκόπων αλλά και της Εκδρομής της Αγάπης (μιας έταιρης εθελοντικής οργάνωσης που δραστηριοποιούμαι).

Αυτό που θα θέλαμε είναι να ενημερώσετε τον κόσμο σας και τα τμήματα σας και όποιος μπορεί να περάσει από τον χώρο της Τεχνόπολις όπου θα λαμβάνουν χώρα αρκετά δρώμενα. Θα μπορείτε όμως να κάνετε και το δικό σας πρόγραμμα. Κάθε εθελοντική ομάδα θα έχει ετοιμασει τον πάγκο της, αρκετοί εκ των οποίων όπως μας έχουν ενημερώσει θα είναι εντυπωσιακοί. Μόνο και μόνο η βόλτα στους πάγκους τόσων εθελοντικών ομάδων είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Όποιος βαθμοφόρος μπορεί να κάτσει και κανενα 2ωρο στον πάγκο του Σώματος για το κομμάτι της ενημέρωσης και του μοιράσματος φυλλαδιών είναι καλοδεχούμενος και αναγκαίος. Όποιος ενδιαφέρεται να ενημερώσει άμεσα.

Επίσης αν κάποιος θα ήθελε να βοηθήσει και στο στήσιμο (κατασκευή τραπεζαρίας, τέντα, μπάννερ) να επικοινωνήσει και αυτός.

Μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με μένα (6945893245) είτε με την Μαίρη Βαξεβανοπούλου στο Σώμα(210-7244437).
Περισσότερες λεπτομέρειες για το φεστιβάλ:
 
http://www.facebook.com/pages/Wonder-Festival/128471930563754?ref=ts

και επίσης:

http://www.facebook.com/event.php?eid=277863598909704

Να είστε όλοι καλά.

Δημήτρης Θεοδοσόπουλος
Αρχηγός 1ου Συστήματος Α/Π Παγκρατίου
"Μπαγκίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου