Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΗΜΕΡΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΕΛΗΣ ΠΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Αγαπητοί Γερόλυκοι,


Όπως αποφάσισε ο κλάδος Λυκόπουλων της Περιφέρειας Σαρωνικού στο Συνέδριο Προγραμματισμού, θα πραγματοποιήσουμε στις 30&31/10/2010 διήμερη εκδρομή Βαθμοφόρων Αγελών. Θα πάμε στην Αγ. Μαρίνα του Σ.Ε.Ο. και το κόστος συμμετοχής είναι 17,00€.
Σκοπός της εκδρομής, είναι οι βαθμοφόροι των Αγελών της Περιφέρειας Σαρωνικού να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να περάσουμε ένα χαλαρό ευχάριστο διήμερο γεμάτο παιχνίδι, τραγούδι και πολύ κέφι. Τελικός στόχος μας η προσωπική ευχαρίστηση κάθε ενήλικου μέλους της κίνησης μας αλλά και των λυκόπουλων, όταν θα παίζουν το Λυκοπουλικό παιχνίδι στις Αγέλες τους. Αυτό το όμορφο διήμερο, θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά ώστε να προετοιμάζουμε δράσεις της Περιφέρειας με όρεξη.
Τα εφόδια μας για την εκδρομή είναι τα συνηθισμένα ατομικά εφόδια ενός διημέρου και το Μεσημεριανό φαγητό του Σαββάτου. Η διανυκτέρευση μας θα γίνει σε κλειστό χώρο και θα πρέπει να έχετε μαζί σας υπνόσακο, υπόστρωμα και σεντόνι.
οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει το αργότερο μέχρι 11/10/2010 να αποσταλούν με mail στη Ζίνα Θεοδωσίου στο znagaina@gmail.com. Την Πέμπτη 14/10/2010, από τις 7.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. θα ήμαστε στην Περιφέρεια για να μας δώσετε και την οικονομική σας συμμετοχή.
θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες σε όσες και όσους δηλώσουν συμμετοχή!
Για την ομάδα του κλάδου
Καψάλης Χρήστος
τηλ. 6993735242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου