Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ JOTA JOTI ΣΤΟ ΠΥΒΑ

Ελάτε μαζί μας σε μια πραγματική περιπέτεια δράσης, συνδυάζοντας την Παγκόσμια δράση των JOTA και JOTI, με την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι μαζί την μαγεία των Αεροπροσκοπικών αντικειμένων. Φέτος η Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων της Γενικής Εφορίας, σας προτείνει κάτι διαφορετικό!!

Έτσι, φέτος στους χώρους του Προσκοπικού Κατασκηνωτικού Κέντρου ΠΥ.ΒΑ., κατά το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου 2010 και συγκεκριμένα για τις ώρες: Σαββάτο, 16-10-2010, 11:00ʼ – 15:00ʼ και 17:00ʼ – 20:00ʼ, καθώς και την Κυριακή, 17-10-2010, 10:00ʼ – 15:00ʼ και 17:00ʼ – 19:00ʼ, θα λειτουργούν οι παρακάτω σταθμοί Αεροπροσκοπικού Ενδιαφέροντος.

-> Σταθμός Βραχέων Σημάτων. Όπου οι παραβρισκόμενοι θα συμμετάσχουν στο JOTA.

-> Σταθμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Όπου οι παραβρισκόμενοι θα συμμετάσχουν στο JOTI.

-> Σταθμός Αλεξιπτώτου Πλαγιάς. Όπου οι Παραβρισκόμενοι θα γνωρίζουν το εν λόγω αεραθλητικό αντικείμενα και με την βοήθεια Ειδικών θα πραγματοποιούν «φουσκώματα».

-> Σταθμός Εξομοιωτή Πτήσεως. Όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν με τρόπο διαδραστικό τα μέρη και την ονοματολογίου των αεροσκαφών καθώς και των οργάνων και εν συνεχεία θα πραγματοποιούν εικονικές απογειώσεις.

-> Σταθμός Μετεωρολογίας. Όπου οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν καταγραφή μετεωρολογικών μετρήσεων με ειδικά όργανα και θα ενημερώνονται από ειδικούς σχετικά με τη πρόγνωση των καιρικών φαινομένων βάση των μετρήσεων.

-> Σταθμός Ασύρματης Επικοινωνίας. Όπου οι συμμετέχοντες θα εξοικειώνονται με το Αεροπορικό Αλφάβητο.

-> Σταθμός Πυραυλομοντελισμού. Όπου οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν την δικιά τους ξεχωριστή και απλούστατη μηχανή εκτοξεύσεων.

-> Σταθμός Αεροπροσκοπικών Ζωηρών Παιχνιδιών.

Οι Συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε όποιους σταθμούς οι ίδιοι επιθυμούν με μόνη εξαίρεση το σταθμό JOTA, όπου για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει απʼ το σταθμό των Ασύρματων Επικοινωνιών.
Σας περιμένουμε όλους, Αεροπρόσκοπους και μη, για να γνωριστούμε και να ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους:

-> Κώστα "Ταύρος" Χρονόπουλο, Έφορο Ειδικότητας Αεροπροσκόπων Περιοχής Αττικής.

email: koschronopoulos στο hotmail.com,

-> Αλέξανδρος "Φοίνιξ" Σπυρόπουλο,

email: al.spyropoylos στο yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου