Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ JOTA JOTI ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Καλησπέρα σε όλους,

Λάβαμε πριν από λίγο τα συνολικά στατιστικά για τη συμμετοχή των συστημάτων από την Ελλάδα στο παγκόσμιο παιχνίδι JamPuz που παίχθηκε κατά τη διάρκεια του JOTA - JOTI το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είναι μεγάλη χαρά, για όλους εμάς, να βλέπουμε ότι η Ελλάδα εμφανίζεται μέσα στις χώρες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο διεθνές αυτό παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, τα συστήματα που συμμετείχαν από την Ελλάδα συγκέντρωσαν 798 κωδικούς JiD (παρά 2 800 !!!) και μας έφεραν στην 3η θέση σε όλο τον κόσμο από πλευράς συγκέντρωσης κωδικών (πίσω από Πορτογαλλία και Μεγάλη Βρεττανία) ενώ έδωσαν σε άλλα συστήματα 583 κωδικούς και μας έφεραν στην 4η θέση, πίσω από την Πορτογαλλία, την Μεγάλη Βρεττανία και την Ολλανδία!
Στο σύστημα του jotajoti.org καταγράψαμε επαφές με πάνω από 45 διαφορετικές χώρες του κόσμου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα συστήματα που συμμετείχαν στη δράση αυτή και να ευχηθούμε του χρόνου να έχουμε όλοι την ευκαιρία να παίξουμε, όχι με στόχο τη νίκη, αλλά την επικοινωνία με σημεία του πλανήτη μας που διαφορετικά μοιάζουν πολύ μακριά.
Σύντομα όλα τα συστήματα που συμμετείχαν θα λάβουν και ένα ακόμα email από τους διοργανωτές της δράσης (το παγκόσμιο γραφείο) με αναλυτικότερα στοιχεία για τη συμμετοχή τους. Το ΣΕΠ θα στείλει στα συστήματα αυτά τα επίσημα αναμνηστικά συμμετοχής.
Με Προσκοπικούς Χαιρετισμούς


Γιώργος Ρουσόπουλος

Πατήστε για να κατεβάσετε το λογότυπο σε μεγάλο μέγεθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου