Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

JOTA JOTI 2010

Εχθές κυκλοφόρησε η ανακοίνωση 115/2010 με τις οδηγίες για τη συμμετοχή σας στο φετινό JOTI (και φυσικά και το JOTA).


Το φετινό JOTI διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου 2010.

Για όσους ήδη γνωρίζουν τη διαδικασία συμμετοχής από τα προηγούμενα χρόνια υπάρχουν μερικές αλλαγές και εκπλήξεις.!



Κατ' αρχήν, φέτος η επικοινωνία των Ελλήνων Προσκόπων κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνει αποκλειστικά μέσω του Προσκοπικού δικτύου IRC Scoutlink. Τα κανάλια του ΣΕΠ στο GrNet (#sep και #klados_lykopoulon) δεν θα χρησιμοποιηθούν και θα υπάρχουν πληροφορίες για να συνδεθείτε στο Scoutlink. Λεπτομέρειες για να συνδεθείτε υπάρχουν στη σελίδα μας http://www.sep.org.gr/internet/scoutlink-irc.php

Φέτος το παγκόσμιο γραφείο έχει ετοιμάσει ένα παγκόσμιο παιχνίδι με τίτλο JamPuz. Είναι πολύ εύκολο να συμμετέχετε στο παιχνίδι αυτό και να κερδίσετε τα αναμνηστικά για τη συμμετοχή σας. Το παιχνίδι μάλιστα θα είναι κοινό τόσο για το JOTI όσο και για το JOTA, οπότε μπορείτε να κερδίσετε, κάνοντας επαφές, είτε από τα ραδιοκύματα είτε από το διαδίκτυο. Στη σελίδα http://www.sep.org.gr/internet/jampuz.php θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι.

Για να συμμετέχετε εύκολα στο JΟΤΙ (και το JOTA) μπορείτε να προετοιμάσετε την εγγραφή σας, από τη σελίδα http://www.jotajoti.org/ Γραφτείτε ως τμήματα (αλλά και ατομικά), και μπορείτε να:

πάρετε το δικό σας μοναδικό κωδικό τμήματος για συμμετοχή στο JAMPUZ

έχετε μια διεύθυνση email της μορφής onoma@2010.jotajoti.org για χρήση κατά τη δράση

έχετε ένα ειδικό χώρο για να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας από τη δράση

έχετε τη δυνατότητα να βάλετε το τμήμα σας στο παγκόσμιο χάρτη των τμημάτων που συμμετέχουν στο JOTA/JOTI.

έχετε ένα μοναδικό κωδικό για να μπορείτε να συνδέεστε στο Προσκοπικό δίκτυο IRC ScoutLink (http://www.scoutlink.net/).

να κερδίσετε αναμνηστικά συμμετοχής για το τμήμα σας από το παγκόσμιο γραφείο, συμμετέχοντας στο JAMPUZ, είτε μέσω ραδιοερασιτεχνικού σταθμού είτε μέσω διαδικτύου. Τα αναμνηστικά για την Ελλάδα είναι ήδη στα χέρια μας (στην Εφορεία Πληροφορικής) και σας περιμένουν!!!

Περισσότερες πληροφορίες για το Joti θα βρείτε στην ανακοίνωση 115/2010 και στη σελίδα http://www.sep.org.gr/internet/joti.php. Η σελίδα αυτή θα εμπλουτίζεται σταδιακά με περισσότερες πληροφορίες για τη δράση!

Σχόλια, ερωτήσεις και βοήθεια μπορείτε να κάνετε/ζητήσετε μέσω του forum στο ειδικό θέμα εδώ είτε επικοινωνώντας μαζί μας

Γιώργος Ρουσόπουλος

Εφ. Πληροφορικής ΓΕ/ΣΕΠ
JOTA-JOTI_2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου