Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΙ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟΕιδικότητα Ναυτοπροσκόπων - Κωπηλατικοί και Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες στο Δέλτα Φαλήρου
2οι Κωπηλατικοί Αγώνες 2010
Στις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν από την Εφορεία Ειδικότητος Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. οι 2οι  Κωπηλατικοί αγώνες στους οποίους έλαβαν μέρος  τα  κάτωθι Ναυτοπροσκοπικά Συστήματα της Αττικής:
το 3ο Σ.Π. Καλλιθέας, το 5ο Σ. Ν/Π Αθηνών, το 2ο Σ. Ν/Π Χολαργού, το 1ο Σ. Ν/Π Κηφισιάς, το 2ο Σ. Ν/Π Ν. Φαλήρου, το 3ο Σ. Ν/Π Ν.Φαλήρου, το 1ο Σ.Ν/Π Ν. Σμύρνης, το 6ο Σ. Ν/Π Καλλιθέας,το 4ο Σ.Π. Βριλησσίων και το 10ο Σ. Ν/Π Ακροπόλεως.
200 Πρόσκοποι με τους Βαθμοφόρους τους έλαβαν μέρος σ΄αυτή τη μεγάλη γιορτή, όπου το κέφι και ο ενθουσιασμός των παιδιών δημιούργησαν μια νότα πραγματικής γιορτής. Για πρώτη φορά φέτος έλαβαν μέρος στους Αγώνες πληρώματα με Παλαιούς Προσκόπους (Βαθμοφόροι και Μέλη που έχουν αποχωρίσει από τα Συστήματα) και συγκεκριμένα από το1ο Σ. Ν/Π Π. Φαλήρου και το 1ο Σ. Ν/Π Ν.Σμύρνης.
Ευχή όλων είναι οι αγώνες να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.
11οι Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες 2010
Στις 23 & 24 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκαν οι 11οι  Ιστιοπλοϊκοί αγώνες  που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Εφορεία Ειδικότητος Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. και στους οποίους καλούνται να συμμετέχουν όλα τα Ναυτοπροσκοπικά Συστήματα της Αττικής.  Έγιναν δύο ιστιοδρομίες στις 23/10 (παλινδρομικές, όρτσα-πρίμα) και μια στις 24/10 (Φάληρο-Φάρος Αγίου Κοσμά και επιστροφή). Στους αγώνες πήραν μέρος τα πιο κάτω Ναυτοπροσκοπικά Συστήματα:
το 2ο Σ. Ν/Π Ν. Φαλήρου με τα σκάφη «ΚΥΜΟΘΟΗ» και «ΝΗΡΗΙΣ», το 58ο Σ. Ν/Π Βόλου με το σκάφος «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ», η Τοπική Εφορεία Γλυφάδας – Βούλας με το σκάφος «ΠΑΡΑΛΟΣ», το 9ο Σ. Ν/Π Πειραιά με το σκάφος «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», το 1ο Σ. Ν/Π Ν. Σμύρνης με το σκάφος «ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ»,  το 3ο Σ. Ν/Π Λυκαβηττού με το σκάφος «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΡΟΣΗΣ» , το 1ο Σ. Ν/Π Κηφισιάς  με το σκάφος «SIRENE III» το 10ο Σ Ν/Π Ακροπόλεως με το σκάφος «Μ. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ», το 2ο Σ. Ν/Π Χολαργού με τα σκάφη «ΕΥΡΥΑΛΗ» , «ΣΠΗΛΙΑΔΑ», «ΝΑΥΣΙΘΟΗ»  και «ΑΠΗΛΙΩΤΗ», το 3ο Σ. Ν/Π Καλλιθέας με το σκάφος «ΤΡΙΤΩΝ» και το 6ο Σ Ν/Π Καλλιθέας με το σκάφος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΙΙΙ» και το 19ο Σ. Ν/Π Κεραμικού με το σκάφος «ΑΘΗΝΑ».
Οι Ιστιοπλοϊκοί αγώνες διεξήχθησαν με πολύ καλή συμμετοχή και άριστο αγωνιστικό πνεύμα.
Η τελετή απονομής και λήξης τόσο των Κωπηλατικών όσο και των Ιστιοπλοϊκών αγώνων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

1 σχόλιο:

 1. 2 ΧΡΟΝΙΑ MPD CLUB! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
  Τον Ιούνιο του 2010 μια μικρή ομάδα ανθρώπων βρεθήκαμε στο γραφείο του Βασίλη Μουντάκη.
  Μας είχε καλέσει για να μας ανακοινώσει μια ιδέα του, και απόφαση του, προκειμένου να την συζητήσουμε.
  Μας είπε ότι δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στην οικονομική κρίση, και πως έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε όπως μπορούμε τους οικονομικά ασθενέστερους συμπατριώτες μας. Με σοβαρότητα μας δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα εκπτωτικό portal στο διαδίκτυο προκειμένου να δοθεί ευκαιρία σε όσο γίνεται περισσότερους να επωφελούνται με σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες με κύρια στόχευση στην Υγεία, στην Γυναίκα και στο Παιδί.
  Η απόφαση όλων μας να στηρίξουμε και να εργαστούμε για τον σκοπό αυτό, υπήρξε ομόφωνη!
  Τις επόμενες μέρες καλέσαμε εκπρόσωπο της επιχείρησης STUDIO OF SILENCE για να μας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης της απόφασης μας.
  Λίγες ώρες μετά το MPDCLUB.GR γεννήθηκε στο διαδίκτυο.
  Σε σύντομο χρονικό διάστημα χιλιάδες επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.
  Παράλληλα δεκάδες Ιατρικά κέντρα έκαναν εξαιρετικές προσφορές για τα μέλη και τους φίλους του MPDCLUB.
  Οι 298 πρώτοι επισκέπτες της ιστοσελίδας του MPDCLUB μας τον Ιούνιο του 2010, σήμερα, 2 χρόνια μετά έχουν γίνει περισσότεροι από 1.500.000
  Το έργο μας αναγνωρίστηκε από Δήμους της Αττικής οι οποίοι συμπαραστάθηκαν και οργάνωσαν μαζί μας εκδηλώσεις.
  Τους ευχαριστούμε πολύ.
  Στην πορεία μας μέχρι σήμερα καταγράφουμε πολλές εκδηλώσεις, για την Γυναίκα, το Παιδί, την Προσφορά εργασίας, και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, και με αφοσίωση στην προσφορά.
  Σας ευχαριστούμε όλους όσους μας αγκαλιάσατε, και υποσχόμαστε πολλά περισσότερα.

  Σύντομα το διαδικτυακό ραδιόφωνο του MPDCLUB θα αρχίσει τις ζωντανές εκπομπές του με μουσική συνεντεύξεις, μεγάλες προσφορές και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις.

  Ετοιμάζουμε εκδηλώσεις, που θα συζητηθούν και φυσικά δεν ξεχνάμε τους άνεργους στους οποίους έχουμε πάντα μια πόρτα ανοιχτή αν θελήσουν να γίνουν συνεργάτες μας.
  Σας ευχαριστούμε πολύ.
  Οι άνθρωποι του MPDCLUB.GR

  ΑπάντησηΔιαγραφή