Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

4οι Ναυτοπροσκοπικοί Κωπηλατικοί Αγώνες & 13οι Ναυτοπροσκοπικοί Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες

Η Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε., σε εφαρμογή του ετήσιου προγράμματός της, ανακοινώνει την πραγματοποίηση των 4ων Ναυτοπροσκοπικών Κωπηλατικών Αγώνων και των 13ων Ναυτοπροσκοπικών Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, στο Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου, στις 13-14 Οκτωβρίου 2012 και 20-21 Οκτωβρίου 2012 αντίστοιχα. 
4οι Ναυτοπροσκοπικοί Κωπηλατικοί Αγώνες (13-14/10/2012) 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Ομάδες Προσκόπων συνοδευόμενες από τουλάχιστον ένα Βαθμοφόρο. 
Οι Αγώνες θα περιλαμβάνουν λεμβοδρομίες σε προκριματικό, ημιτελικό και τελικό στάδιο ανάλογα με τον αριθμό των πληρωμάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Στις λεμβοδρομίες μπορούν να συμμετάσχουν και πληρώματα που δεν κατέχουν Ναυτοπροσκοπικό σκάφος. Ειδικά για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ενθαρρύνεται η συνεργασία με Συστήματα που διαθέτουν Ναυτοπροσκοπικό σκάφος και η προετοιμασία μπορεί να γίνει από κοινού. 
Σε ειδική λεμβοδρομία των αγώνων μπορούν να λάβουν μέρος και πληρώματα από Παλαιούς Προσκόπους Ναυτοπροσκοπικών Συστημάτων, τα οποία θα πληρούν τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Ασφάλειας Δράσεων του ΣΕΠ. 
Αναλυτικές οδηγίες και κανονισμοί αγώνων θα δοθούν στη συνάντηση των κυβερνητών, που θα γίνει στο Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.30 από την Οργανωτική Επιτροπή.
Κάθε πλήρωμα θα συμβάλλει στις δαπάνες των αγώνων με το ποσό των πενήντα Ευρώ (€ 50). 
Οι ονομαστικές καταστάσεις συμμετοχής Πληρωμάτων και Κυβερνητών (βλ. συνημμένα) πρέπει να κατατεθούν στην Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. (efnpge@sep.org.gr), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κατατεθεί στην Οικονομική Υπηρεσία ΣΕΠ το ποσό της συμμετοχής. 

13οι Ναυτοπροσκοπικοί Ιστιοπλοϊκοί Αγώνες (20-21/10/2012) 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι. 
Οι Αγώνες θα περιλαμβάνουν:
  • Το Σάββατο 20/10/2012: δύο ιστιοδρομίες (παλινδρομικές, όρτσα-πρίμα) με ώρα πρώτης εκκίνησης 13.00.
  • Την Κυριακή 21/10/2012: μια ιστιοδρομία (Φάληρο – Φάρος Αγίου Κοσμά – Φάληρο) με ώρα εκκίνησης 11.00. 
Αναλυτικές οδηγίες και κανονισμοί αγώνων θα δοθούν στη συνάντηση των κυβερνητών, που θα γίνει στο Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.30 από την Οργανωτική Επιτροπή. 
Κάθε πλήρωμα θα συμβάλλει στις δαπάνες των αγώνων με το ποσό των πενήντα Ευρώ (€ 50). 
Οι ονομαστικές καταστάσεις συμμετοχής Πληρωμάτων και Κυβερνητών (βλ. συνημμένα) πρέπει να κατατεθούν στην Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. (efnpge@sep.org.gr), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012. Ταυτόχρονα θα πρέπει να κατατεθεί στην Οικονομική Υπηρεσία ΣΕΠ το ποσό της συμμετοχής. 
Και οι δύο διοργανώσεις θα ολοκληρωθούν με την πανηγυρική τελετή απονομής μεταλλίων, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναυταθλητικό και Ναυτοπροσκοπικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 20.00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου