Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

2η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών

Η Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών  Γ.Ε. διοργανώνει τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Ανιχνευτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2012 στο Προσκοπικό Κέντρο «Κέδρος», στο Αλεποχώρι Αττικής.
Η δράση αυτή αποτελεί μια ευκαιρία να συναντηθούμε, η μεγάλη «παρέα» όλων των Βαθμοφόρων που παίζουν και βιώνουν άμεσα το ανιχνευτικό παιχνίδι, όπως και πέρυσι στο Συνέδριό μας. Τις δύο αυτές ημέρες θα ζήσουμε ένα προσκοπικό διήμερο γεμάτο ανιχνευτική δράση και ψυχαγωγία για να .... γνωριστούμε ακόμα καλύτερα! Θα συζητήσουμε για θέματα που μας απασχολούν για τις Κοινότητες και τους Ανιχνευτές μας.
Στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κοινοτήτων Ανιχνευτών μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Βαθμοφόροι Κοινοτήτων ή Αρχηγοί Συστημάτων που ασκούν καθήκοντα Αρχηγού Κοινότητος, καθώς και οι Έφοροι Κλάδου Ανιχνευτών ή Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος όλων των Εφορειών, αρκεί να υποβάλλουν μέχρι τις 22 Αυγούστου 2012, τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής (e-mail: aristea.tsimpa@gmail.com, fax: 2107236561).
Κάθε συμμετέχων θα συνδράμει στη δράση με το ποσόν των είκοσι πέντε Ευρώ (€ 25), το οποίο καλύπτει δαπάνες χώρου, προγράμματος, αναμνηστικών, πλήρους διατροφής. Έχει προβλεφθεί ένα ποσό να καλύψει μέρος ή και ολόκληρο το κόστος μετακίνησης (για όσους επιθυμούν) από κεντρικά σημεία της Αττικής, ανάλογα με τις συμμετοχές. Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από το φωτοαντίγραφο κατάθεσης στο λογαριασμό υπ’ αριθμ. 362-002002-004878 της ALPHABANK (στην αιτιολογία πρέπει να αναγραφεί «2ΣΑ-ΕΠΩΝΥΜΟ»), ολόκληρου του ποσού συμμετοχής. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αναπληρωτή Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε.  κ. Νίκο Ανδρεάδη (6944509876) ή με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της δράσης, Άννα – Μαρία Πανοπούλου (6945704068). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο annampanopoulou@yahoo.gr. Σύντομα θα λάβετε ενημερωτικό - διαφημιστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση.
Ελπίζουμε με την δική σας συμμετοχή να συμβάλλετε στην επιτυχία της συνάντησής μας και να επαναληφθεί η επιτυχία της 1ης Συνάντησης. Εμείς με τη σειρά μας σας υποσχόμαστε ένα όμορφο διήμερο γεμάτο φύση, προσκοπική τεχνική, περιπέτεια, ψυχαγωγία.
Καλή αντάμωση!



μια καθυστερημένη ανακοίνωση σίγουρα τελευταία στιγμή θα δέχονται ακόμα για την συνάντηση αυτή σας παρακαλώ όποιοι απο τους αρχηγούς μας έχουν δηλώσει συμμετοχή να ενημερώσουν την Τ.Ε Πειραιά 



για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου