Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νέο Έντυπο «Μητρώο Προσκόπου»

Στα πλαίσια υποστήριξης και διευκόλυνσης του έργου των Βαθμοφόρων του Κλάδου Προσκόπων, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε την έκδοση του νέου εντύπου «Μητρώο Προσκόπου». 
Το συγκεκριμένο έντυπο θα αποτελέσει ένα ακόμα εργαλείο στη διάθεση του Αρχηγού Ομάδας και θα συνδράμει με τον καλύτερο τρόπο στην αποτελεσματικότερη οργάνωση και διοίκηση της Ομάδας. 
Με τη σωστή και τακτική ενημέρωση αυτού του εντύπου ο Αρχηγός Ομάδας θα έχει όλα τα στοιχεία των Προσκόπων συγκεντρωμένα, και παράλληλα αποκτά μια ολοκληρωμένη εικόνα, για την ατομική προσκοπική τους πρόοδο οργανώνοντας έτσι καλύτερα το πρόγραμμα του και δημιουργώντας έναν άξονα κινήτρων για να συνεχίσουν. 
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα εργασίας που υλοποίησε την εργασία αυτή και ειδικότερα τους Γιάννη Βλαχάκη, Βασίλη Αντωνάκη, Κίμωνα Κίτρινο, Γιώργο Καραΐσκο, Κατερίνα Κοτσίνα, Χρήστο Μάστορα, Χριστίνα Ρούσου, Γιάννη Ηλιόπουλο, Ματθαίο Πιστοφίδη, Μωυσή Μωυσίδη, Γιώργο Μπουμπάρη, Δημήτρη Καλφαρέτσο και Χρήστο Κιουγιουμτζόγλου, για όλο το χρήσιμο υλικό που μας έστειλαν για την ανανέωση του μητρώου και έτσι μπορέσαμε να καταλήξουμε στην τελική μορφή του. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω και την Κέλλυ Σταματοπούλου για την επιμέλεια του εντύπου. 
Το νέο έντυπο «Μητρώο Προσκόπου» διατίθεται ήδη από το Προσκοπικό Πρατήριο στην τιμή των € 0,30. 
Η ζεστή υποδοχή του νέου μητρώου από τους Βαθμοφόρους των Ομάδων θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε και σε άλλες νέες προσπάθειες και τομές στην Ομάδα Προσκόπων. Σε κάθε νέο μας βήμα, σας θέλουμε όλους κοινωνούς, με τις ιδέες και τις προτάσεις σας. 
Είμαι σίγουρος πως αυτή η προσπάθεια θα μας βοηθήσει όλους για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις Ομάδες μας και κατά συνέπεια καλύτερο Προσκοπισμό σε όλη την Ελλάδα. 
Καλό και γεμάτο περιπέτεια Προσκοπικό παιχνίδι…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου