Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

64η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους 2012_ορθή επανάληψη

Η παρατεταμένη δύσκολή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία, επιβάλει μια σειρά από προσαρμογές και οικονομίες σε όλες τις δραστηριότητες του ΣΕΠ προς διευκόλυνση τόσο του Ιδρύματος, όσο και των μελών μας. Προσαρμοζόμενοι στις παρούσες συνθήκες, σας προσκαλούμε στην 64η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, στο Προσκοπικό Κέντρο «Άγιος Ανδρέας», στον ιστορικό Δήμο Μαραθωνίων στην Αττική, όπου πριν από σχεδόν 50 χρόνια το 1963 πραγματοποιήθηκε το 11ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Τζάμπορη. Στη Συνάντηση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλες και όλοι οι Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους, εφόσον επιθυμούν μετά των συζύγων ή συνοδών τους. 
Η 64η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00, στο Προσκοπικό Κέντρο «Άγιος Ανδρέας», όπου αργότερα θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής στους νέους και τις νέες Πτυχιούχους και θα λήξει με το δείπνο την ίδια μέρα.
Την ευθύνη οργάνωσης της Συνάντησης έχει αναλάβει Οργανωτική Επιτροπή της Εφορείας Εκπαίδευσης Γ.Ε.

 Οικονομική Συμμετοχή
Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται σε δέκα Ευρώ (€ 10) κατά άτομο και σε αυτή περιλαμβάνονται:
  • Το δείπνο του Σαββάτου στο χώρο του Κατασκηνωτικού Κέντρου και
  • Τα αναμνηστικά και τα έντυπα της Συνάντησης.
Για τους συμμετέχοντες από τα νησιά, σε εφαρμογή της απόφασης για ενίσχυση της συμμετοχής τους (Εγκύκλιος 12/3.11.2011), η οικονομική συμμετοχή ορίζεται σε επτά Ευρώ (€ 7) κατά άτομο.

Διαμονή
Όσοι  Πτυχιούχοι από την περιφέρεια επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στο Προσκοπικό Κέντρο, μετά τη λήξη της Συνάντησης, υπάρχουν οι εξής επιλογές:
Α. διανυκτέρευση με αντίσκηνο στο Προσκοπικό Κέντρο «Άγιος Ανδρέας», θα πρέπει όμως να έχουν μαζί τους αντίσκηνο, υπνόσακο και όλα τα σχετικά εφόδια διανυκτέρευσης (κόστος διανυκτέρευσης κατ’ άτομο € 3).
Β. διανυκτέρευση σε οικίσκο του Προσκοπικού Κέντρου «Άγιος Ανδρέας»,
Οι οικίσκοι φιλοξενούν δύο και τρία άτομα και λόγω του περιορισμένου αριθμού θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας (κόστος διανυκτέρευσης κατ’ άτομο € 8).

Μετακίνηση
Στο Προσκοπικό Κέντρο μπορείτε να μεταβείτε με λεωφορείο από την αφετηρία που βρίσκεται στο Πεδίο του Άρεως στην οδό Μαυροματαίων τηλ: 2108808080, www.ktelattikis.gr. Υπάρχουν έξι διαφορετικά λεωφορεία που είναι διαθέσιμα όλη την ημέρα. Τα τρία σταματούν έξω από το Προσκοπικό Κέντρο στην στάση «Πρόνοια» με κατεύθυνση Άγιος Ανδρέας – Μάτι, Άγιος Ανδρέας – Ζούμπερι, Άγιος Ανδρέας – Παραλία. Τα άλλα τρία σταματούν στην στάση «Αγία Μαρίνα», η οποία βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από το Προσκοπικό Κέντρο και με κατεύθυνση Αθήνα – Γραμματικό, Αθήνα – Μαραθώνας, Αθήνα – Σχοινιάς.
 Για όσους μετακινηθούν με αυτοκίνητο κατευθυνόμαστε προς την Νέα Μάκρη μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος. Αφήνουμε πίσω μας τη διασταύρωση προς Ραφήνα και συνεχίζουμε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος. Αμέσως μετά, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, συναντάμε στο δεξί μας χέρι την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας (είναι λευκή με μπλε τρούλο). Ακριβώς εκεί (υπάρχει και φανάρι), στρίβουμε δεξιά και κατευθυνόμαστε προς τη θάλασσα. Στο τέλος του δρόμου (υπάρχει STOP) στρίβουμε αριστερά, και περίπου στα 150 μέτρα, συναντάμε στο αριστερό μας χέρι την πύλη του Προσκοπικού Κέντρου.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στην Εφορεία Εκπαιδεύσεως Γ.Ε. ταχυδρομικά (Πτολεμαίων 1, 116 35, Αθήνα), με fax: 210 7236561, ή ηλεκτρονικά: efsxolonge@sep.org.gr, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012. Μαζί με τη Δήλωση Συμμετοχής (επισυνάπτεται στην παρούσα Ανακοίνωση) πρέπει ν’ αποσταλεί και το αντίγραφο της κατάθεσης για ολόκληρο το ποσό της οικονομικής συμμετοχής στο λογαριασμό υπ’ αριθμ. 362-002002-004018 της ALPHA BANK, που τηρείται στο όνομα «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων». Κατά την κατάθεση παρακαλείστε να ζητάτε από τον Ταμία της Τράπεζας να αναγράφει ως αιτιολογία κατάθεσης «64ΣΔΔ-ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ». Ακόμη, το κόστος συμμετοχής μπορεί να καταβληθεί στην Οικονομική Υπηρεσία Σ.Ε.Π., οπότε τη Δήλωση Συμμετοχής θα συνοδεύει φωτοαντίγραφο της απόδειξης είσπραξης.

Επικοινωνία
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε επικοινωνώντας με την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. (κ. Ματίνα Κεράνη τηλ. 2107243494 – e-mail: mkerani@sep.org.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου