Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

27η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση

27η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση


Η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1983 και επαναλήφθηκε το 1984 και το 1985 σε µια προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα στους Ανιχνευτές να παρουσιάσουν αντικείμενα έρευνας, τα οποία έχουν σχέση µε τον πολιτισµό, το περιβάλλον και την κοινωνία.
Η 27η Π.Α.Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά, η οποία, φέτος, παίρνει τη σκυτάλη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία διοργάνωσε την 26η Π.Α.Π.Ε. με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Στην 27η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση μπορούν να συμμετάσχουν όποιες Κοινότητες Ανιχνευτών, απ’ όλη την Ελλάδα, επιθυμούν. Για την καλύτερη διοργάνωση της δράσης και την υποστήριξη των Κοινοτήτων που θα συμμετάσχουν, πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση papeinfo@sep.org.gr., η συνημμένη προδήλωση συμμετοχής την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε µε το συνεργάτη της Εφορείας Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. και Υπεύθυνο Υποστήριξης της Δράσης κ. Βασίλη Προκοπίου (6977202557).
Φέτος εκτός από τα πολιτιστικά δρώμενα που έλαβαν μέρος την προηγούμενη χρονιά, η Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. επεξεργάζεται την ιδέα να περιληφθούν διαγωνισμοί χορευτικού και τηλεοπτικού σποτ με κοινωνικό μήνυμα. Σε επόμενη ανακοίνωση, η οποία θα περιλαμβάνει και την τελική δήλωση συμμετοχής θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες. Για την εξέλιξη της δράσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε σύντομα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.sep.org.gr/pape.
Το κόστος συμμετοχής για τους Ανιχνευτές και τους Βαθμοφόρους ορίστηκε στο συμβολικό ποσό των € 10 και καλύπτει τη διατροφή και τα αναμνηστικά της Δράσης. Παράλληλα, εφόσον έχουμε έγκαιρη ενημέρωση εκ μέρους των Κοινοτήτων, θα γίνει προσπάθεια οι μετακινήσεις προς και από τον Πειραιά να πραγματοποιηθούν με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η διαμονή των Κοινοτήτων Ανιχνευτών θα πραγματοποιηθεί σε σχολεία του Πειραιά και η διατροφή θα γίνει με ευθύνη της Οργανωτικής Ομάδας.
Με νωπές ακόμη τις μνήμες της περσινής Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης, προσδοκώ η 27η Π.Α.Π.Ε. να είναι αντάξιος συνεχιστής της. Σας προσκαλώ όλους, Ανιχνευτές και Βαθμοφόρους Κοινοτήτων να δώσουμε ένα νέο δυναμικό παρών στον Πολιτισμό και την Κοινωνία μας.
Συνημμένο(α)Μέγεθος
Αίτηση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Κοινότητας στην 27η Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου