Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 5ο ΣΥΣΤ. Ν/Π ΠΕΙΡΑΙΑ 2011

Αγαπημένα μου αδέλφια,

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των γιορτών, κοιτώντας τις παλιές φωτογραφίες από τις τόσες πολλές δράσεις εκδρομές κατασκηνώσεις διήμερα .....του Συστήματος μας σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν αν μπορούσαμε έστω για λίγο να βρεθούμε όλοι μαζί....παλιοί, λιγότερο παλιοί και νέοι, φίλοι, αδέλφια, του 5ου Σύστηματος Ναυτοπροσκόπων Πειραιά.

Να συναντηθούμε, για να θυμηθούμε, να ευχηθούμε, να αναπολήσουμε τις όμορφες στιγμές τις προσκοπικής μας παιδικής ηλικίας, όταν περάσαμε το κατώφλι του Συστήματος και βρεθήκαμε σε έναν μαγικό κόσμο.

Στον κόσμο του Μόγλη και της παρέας του, στα παλάτια του βασιλιά Αρθούρου, στο νησί των Πειρατών παρέα με τον Πήτερ Παν και στην νεραϊδοχώρα, να κυνηγάμε μάγισσες και ξωτικά.... μα πάνω από όλα .... σε έναν όμορφο κόσμο.... αυτόν της αγάπης, της φιλίας, της γνώσης, του χαμόγελου, της προσφοράς... τον υπέροχο προσκοπικό κόσμο που χωρούσε τα τελευταία 15 χρόνια στο υπογειάκι μας, εκεί στην οδό Ισμήνης 18 στην Καλλίπολη. Σε αυτό το χώρο που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ταξιδεύει τα παιδιά όπως και τότε...!!!!

Σας καλώ λοιπόν την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011 (ημέρα των Θεοφανείων), στις 6:00 το απόγευμα, να έρθετε στο σπίτι μας, στο Σύστημα μας, στην οδό Ισμήνης 18, στην Καλλίπολη. Θέλω να πιστεύω πως τον δρόμο τον θυμάστε καλά, αφού όλοι σας κάθε Σαββατοκύριακο ήσασταν εκεί !!!!!!

Θα κόψουμε, μια βασιλόπιττα όπως το καλεί το έθιμο, για να ευχηθούμε για τον καινούργιο χρόνο, και θα θυμηθούμε όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Έτσι για πολύ λίγο...μια δύο ωρίτσες... να ξεχαστούμε και να γυρίσουμε στην αθωότητα των παιδικών προσκοπικών μας περιπετειών.

Θα σας περιμένω με αγάπη.

Φιλικά,

Γιάννης Φορμόζας
"Άλμπατρος"
Αρχηγός Συστήματος

τηλ. επικοινωνίας:
οικίας 2104535987
Συστήματος 2104535654
κινητό 6972325191

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου