Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πανελλήνια Συνάντηση Εφόρων Κλάδου Λυκοπούλων

Στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Δράσης της Γενικής Εφορείας 2010-2011 και στην “ανατολή” του εορτασμού των 80 χρόνων του Κλάδου Λυκοπούλων στην Ελλάδα, η Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. καλεί τους “εκπροσώπους” του Κλάδου από όλη την Ελλάδα σε μία συνάντηση, η οποία θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του εορτασμού αυτής της επετείου.
Μία συνάντηση στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν οι Έφοροι του Κλάδου Λυκοπούλων των Εφορειών Περιοχής, Περιφερειακών και Τοπικών Εφορειών, καθώς και οι Έφοροι Εφαρμογής Προσκοπικού Προγράμματος των Εφορειών και όπου δεν υπάρχει αντίστοιχος Έφορος καλείται να συμμετέχει ο Περιφερειακός Έφορος ή ένας Αρχηγός Συστήματος ή Αρχηγός Αγέλης που ασκεί καθήκοντα συντονιστή του Κλάδου.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Προσκοπικό Κέντρο “ΠΥ-ΒΑ.” (http://pkpyva.sep.org.gr/), στο Ίλιον Αττικής, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 16.00) και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (ώρα λήξης 17.00).
Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί από τη Γενική Εφορεία και ο κάθε συμμετέχων επιβαρύνεται μόνο με το κόστος της μετακίνησής του. Παρακαλούμε τους προϊστάμενους Εφόρους των κλιμακίων σε συνεργασία με τις Ε.Κ.Σ, αν έχουν τη δυνατότητα, να βοηθήσουν οικονομικά τους συμμετέχοντες καλύπτοντας το κόστος μετακίνησής τους.
Το περιεχόμενο της συνάντησης περιλαμβάνει:

  1. Την καλύτερη γνωριμία μεταξύ των Βαθμοφόρων – “εκπροσώπων” του Κλάδου στις Περιφερειακές Εφορείες.
  2. Την ενημέρωση και την παραλαβή πληροφοριακού υλικού για το πρόγραμμα των δράσεων του εορτασμού των 80 χρόνων του Κλάδου Λυκοπούλων στην Ελλάδα. Ένα πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια, την προσφορά και την ανάδειξη του προγράμματος της Αγέλης σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και τις περιοχές όπου υπάρχει προσκοπική δραστηριότητα του Απόδημου Ελληνισμού.
  3. Τον απολογισμό εργασίας του Κλάδου και τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.
  4. Ελεύθερη συζήτηση σε θέματα που απασχολούν τις Αγέλες σε όλη την Ελλάδα.
  5. Και φυσικά δεν θα λείπει και η δράση…
Για τη διαμονή σας θα χρειαστείτε τα απαραίτητα εφόδια για ένα Σαββατοκύριακο και η παρουσία όλων μας θα είναι με στολή δράσης (σορτς ή μακρύ παντελόνι, γαλάζια μπλούζα Βαθμοφόρου, μαντήλι).
Για τη συμμετοχή στη συνάντηση πρέπει να αποστείλετε το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εφορείας Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. eflykopge@sep.org.gr. Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της συνάντησης είναι η Αναπληρώτρια Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. κα Ιωάννα Επισκοποπούλου (τηλ. 6932220041, iepiskop33@gmail.com) .
Η προσκοπική χρονιά που ανατέλλει δεν είναι τυχαία… 80 χρόνια τα Λυκόπουλα στην  Ελλάδα, ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ – ΔΡΟΥΝ. Και αυτό είναι αντάξιο των προσπαθειών όλων εκείνων των Βαθμοφόρων που από το 1931 έως και σήμερα κάνουν κάθε φορά μία κατάθεση ψυχής, στο τμήμα τους - στο κλιμάκιό τους για αυτό το σκοπό.
Έτσι λοιπόν σας περιμένουμε όλους για να συνεχίσουμε να γράφουμε μαζί την ιστορία του Kλάδου μας, γιορτάζοντας τα 80 χρόνια ζωής μας... χέρι-χέρι, πλάι πλάι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου