Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

1o Ν/Π ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ :Τελετή αγιασμού από το πρώτο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Τελετή αγιασμού από το πρώτο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου- Δραπετσώνας


Τελετή αγιασμού από το 1ο  Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Λ. Τζανής: «Επικροτούμε το έργο σας και στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που κάνετε»

Αγιασμό τέλεσε το 1o Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου- Δραπετσώνας, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του σώματος (Υπαπαντής 2, στο Κερατσίνι), παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Λουκά Τζανή και της αντιδημάρχου Διαφάνειας και Επικοινωνίας του Πολίτη κ. Μαρίας Μαΐλη.

Σκοπός του σώματος είναι η εκπαίδευση των παιδιών και η ψυχική καλλιέργεια αισθημάτων αγάπης και σεβασμού στον άνθρωπο και στη φύση, πάντα μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργική ψυχαγωγία.

Ο αρχηγός του Σώματος κ. Παπαβραμίδης Σταύρος ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή για την πολύτιμη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής στο έργο που επιτελεί και εκείνος με τη σειρά του συνεχάρη το Σώμα για την προσφορά του λέγοντας: "Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη σημαντική προσφορά σας. Με την οργανωμένη δράση σας, βοηθάτε τα παιδιά μας να διατηρήσουν το ηθικό και πνευματικό τους επίπεδο, να καλλιεργήσουν αισθήματα ομαδικότητας και αγάπης. Κόντρα στους δύσκολους και ανταγωνιστικούς καιρούς που διανύουμε, μεταλαμπαδεύετε πολύτιμες γνώσεις, ιδανικά και αξίες. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή επικροτούμε το έργο σας και στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που κάνετε."

Πηγή: http://www.keratsini-drapetsona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου