Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ << Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ >>

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Ανιχνευτικού Εργαστηρίου

Αγαπητοί μου,
O Κλάδος Ανιχνευτών της Περιφέρειάς μας, οργανώνει Ανιχνευτικό Εργαστήριο την Κυριακή 20/11/2011 (9.00–19.00). Το εργαστήρι θα έχει θέμα: «Η Τεχνική της Παρουσίασης» και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Οδηγίες Προορισμού: Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, καθώς έρχεστε από Λ. Κηφισίας για κατεύθυνση προς Κηφισιά, μετά το δακτυλίδι και τα φανάρια στη Αγ. Κωνσταντίνου, στρίβετε αριστερά στο επόμενο φανάρι, το οποίο είναι μόνο για κατεύθυνση λοξός αριστερά, στην Βασιλίσσης Σοφίας. Στα 500 μέτρα αριστερά βρίσκεται το Δημαρχείο).
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γίνει μόνο με Προσκοπικό Μαντήλι. Τους Ανιχνευτές θα συνοδεύουν υποχρεωτικά Βαθμοφόροι από τις Κοινότητες τους. Οι συμμετέχοντες θα συμβάλλουν στις δαπάνες του εργαστηρίου με το ποσό των 10 € και θα φέρουν μαζί τους απαραίτητα φακό κεφαλής για τις ανάγκες του εργαστηρίου .
Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά με ονομαστική λίστα από κάθε Κοινότητα στον Έφορο Κλάδου Ανιχνευτών Μανώλη Άγριο, στο e-mail (magrios@on.gr) μέχρι την Τετάρτη 16/11/2011.
Στο εργαστήριο καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι Βαθμοφόροι του κλάδου Ανιχνευτών που δεν το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν, ώστε μελλοντικά να μπορούν να πραγματοποιούν ελκυστικές παρουσιάσεις συνθέσεως. Η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία γιατί η Παρουσίαση στην Κοινότητα Ανιχνευτών, αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία, αλλά και αυτή καθεαυτή η Αποστολή αποτέλεσε πρωτόγνωρη Προσκοπική εμπειρία για όλους.
 Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

 Γιώργος Γρηγόρης
Περιφερειακός Έφορος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου