Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ 1ου ΣΥΣΤ.Ν/Π ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1

Πρόσκοποι, λυκόπουλα και ανιχνευτές επισκέφθηκαν το στούντιο του «Καναλιού Ένα 90,4fm», την Κυριακή 4 Μαρτίου και γέμισαν τα ερτζιανά  με τις φωνές και τα τραγούδια τους ως καλεσμένοι της εκπομπής «Τριαντάφυλλα με μέλι» που παρουσιάζει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπαγεωργίου.
Η επίσκεψη έγινε από τα παιδιά και τους βαθμοφόρους του 1ο Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Πειραιά που εφέτος γιορτάζει την συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του στην πόλη.
Οι πρόσκοποι είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στις εμπειρίες τους από εκδρομές, κατασκηνώσεις ή άλλες δράσεις που έχουν συμμετάσχει αλλά και να γνωρίσουν από κοντά το Δημοτικό Ραδιόφωνο και να δουν πως γίνεται μια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή.
Στην εκπομπή αναπτύχθηκαν επίσης διαφορά θέματα που σχετίζονται με τον προσκοπισμό και την προσφορά του στη κοινωνία αλλά και στα ίδια τα μέλη του καθώς, όπως ειπώθηκε, πρόκειται για μια ιστορική Οργάνωση -κατά βάση νεολαίας- η οποία έχει ως στόχο την σωστή κοινωνικοποίηση του παιδιού.

Δήμος Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου