Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Έκδοση «ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ - Παραδοσιακή Ιστιοπλοΐα και Ναυτική Τέχνη για Προσκόπους»

Έκδοση «ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ - Παραδοσιακή Ιστιοπλοΐα και Ναυτική Τέχνη για Προσκόπους»


Ενότητα
Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε «ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ - Παραδοσιακή ιστιοπλοΐα και Ναυτική Τέχνη για Προσκόπους».

Το βιβλίο αυτό, μαζί με το «ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ - για Ναυτοπροσκοπικές Λέμβους και μικρά σκάφη», αποτελεί το σύγχρονο εγχειρίδιο Ναυτοπροσκόπου, γραμμένο για Προσκόπους, Ανιχνευτές και Βαθμοφόρους, καλύπτοντας έτσι ένα κενό τριάντα περίπου χρόνων από την κατάργηση του παλαιού «Εγχειριδίου Ναυτοπροσκόπου».
Το Εγχειρίδιο του Αρμενιστή εκδόθηκε με την εκδοτική επιμέλεια και χορηγία του ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ και τη χορηγία μεγάλης Ναυτιλιακής Εταιρείας.

Σε κάθε Ναυτοπροσκοπικό Σύστημα, καθώς και στις Περιφερειακές Εφορείες που αυτά υπάγονται θα αποσταλεί από ένα αντίτυπο δωρεάν.

Το Εγχειρίδιο του Αρμενιστή θα χρησιμοποιείται ως κύριο βοήθημα στη Σχολή Λεμβάρχου και Κυβερνήτου, η δε «Ακτοπλοϊκή Ναυτιλία για Ναυτοπροσκοπικές Λέμβους» θα χρησιμοποιείται ομοίως ως κύριο βοήθημα στη Σχολή Κυβερνήτου δεδομένου ότι αποτελούν και την επίσημη θέση του Σ.Ε.Π., όσον αφορά στις απαιτήσεις και τα αντικείμενα εκπαίδευσης και στο είδος δραστηριοτήτων θαλάσσης.

Το Εγχειρίδιο του Αρμενιστή διατίθεται από το Προσκοπικό Πρατήριο στην τιμή των €8,00, η δε Ακτοπλοϊκή Ναυτιλία στην τιμή των €5,00. Σε περίπτωση αγοράς και των δύο βιβλίων μαζί. παρέχεται επιπλέον έκπτωση και διατίθενται στη συνολική τιμή των €10,00.  
Για την εξαιρετική νέα αυτή έκδοση θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το συγγραφέα Αντιπρόεδρο του Δ.Σ./ΣΕΠ κ. Ηλία Λαδά, τους Βαθμοφόρους Ευρυπίδη Δήμου, Άγγελο Καραμάνη, Ιωάννη Λαδά, Ευστράτιο Μπουμπούκη και Στέφανο Χατζηϊωάννου, καθώς και τον ναυπηγό μηχανικό Δημήτρη Θηραίο για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξή τους στην έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου