Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

κοπή πίτας του 1ου ΣΥΣΤ.Ν/Π Δραπετσώνας-Κερατσινίου


Θέμα: "Κοπή πίτας του 1ου Συστήματος Ν/Π Κερατσινίου-Δραπετσώνας"


Παρουσία του Τοπικού Εφόρου Πειραιά, κ. Αθανάσιου Στεργιόπουλου και του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Λουκά Τζανή,  συνοδευόμενου από την Αντιδήμαρχο Διαφάνειας και Επικοινωνίας του Πολίτη, κα Μαρία Μαϊλη, πραγματοποιήθηκε εχτές, 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12.00 μ.μ., η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του πλοίου Φαιστός Παλλάς, των Μινωϊκών Γραμμών για τρίτη συναπτή χρονιά.
  Μέσα στο θερμό και άνετο περιβάλλον που μας εξασφάλισε ο καπετάνιος, οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του πλοίου, είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε και να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας με απόλυτη επιτυχία. 
 Βασικά συστατικά της εκδήλωσης ήταν το εγκάρδιο κλίμα, η απλότητα που επιβάλλεται λόγω των χαλεπών καιρών που διανύουμε, και η "οικογενειακή" ατμόσφαιρα.
 Πριν την κοπή της πίτας, προβλήθηκαν παρουσιάσεις από τις δράσεις του Συστήματός μας την χρονιά που προηγήθηκε και πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των βαθμοφόρων του Συστήματος, μέσω ηλεκτρονικής προβολής. 
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν ο Αρχηγός του Συστήματος, κ. Σταύρος Παπαβραμίδης, η   Υπαρχηγός κα. Πόπη Ευφραιμίδου, ο Τοπικός Έφορος Πειραιά, κ. Αθανάσιος Στεργιόπουλος και ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής. 
  Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και τα Λυκόπουλα του Συστήματος, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα από τον μπουφέ  και να συνομιλήσουν μεταξύ τους.
 Εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον πλοίαρχο του "Φαιστός Παλλάς" για τη φιλοξενία που μας προσέφερε, και  προς τους παρόντες γονείς και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης που πάντοτε μας τιμούν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου