Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

MEDI SCOUT – Πρόγραμμα συνεργασίας Σ.Ε.Π. με iMED

Το ΣΕΠ, σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών υγείας iMed, δημιούργησαν ένα νέο πακέτο προγραμμάτων Υγείας, για τα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης. Το πρόγραμμα ονομάζεται Medi Scout και έχει δημιουργηθεί με στόχο να εξυπηρετήσει δύο σημαντικές παραμέτρους:
  1. Πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, απαραίτητες για όλους, σε ειδικά προσαρμοσμένα κοστολόγια και πολύ ανταγωνιστικές τιμές, τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.
  2. Ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και απασχόλησης, σε μία περίοδο που η χώρα μας μαστίζεται από υψηλά επίπεδα ανεργίας, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. 
Το πρόγραμμα Medi Scout περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες παροχών, οι οποίες ομαδοποιούνται σε τρία εκπτωτικά Πακέτα Υγείας:
  • Οδοντιατρικό
  • Φυσιοθεραπευτικό/Οφθαλμολογικό
  • Υγείας Άρμα PLATINUM: Περιλαμβάνει το Οδοντιατρικό, το Φυσιοθεραπευτικό / Οφθαλμολογικό, καθώς επίσης και Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Νοσοκομειακή Περίθαλψη, μέσω του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών.
Πρόσβαση στα τρία Πακέτα Υγείας του Medi Scout έχουν όλα τα απογεγραμμένα μέλη του ΣΕΠ, καθώς και οι συγγενείς τους, μέχρι 4ου βαθμού. Μέσω του προγράμματος, το ΣΕΠ προσφέρει στα μέλη της Κίνησης και τις οικογένειές τους δύο μοναδικές δυνατότητες:
  1. 1.    Ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χωρίς όριο ηλικίας και χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο, σε απίστευτα χαμηλό κόστος.
  2. Επαγγελματική συνεργασία με την iMed, στα ενήλικα μέλη του ΣΕΠ, τα οποία ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα Πακέτα Υγείας, σε ευρύτερο κοινό, ως εξωτερικοί συνεργάτες.
Αναλυτικές πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Medi Scout, την Αίτηση Συμμετοχής καθώς και πληροφορίες για τη δυνατότητα επαγγελματικής συνεργασίας ενήλικων στελεχών του ΣΕΠ, με την iMed μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠ http://www.sep.org.gr/ και στην ιστοσελίδα της IMED http://www.imed.gr/.

http://www.sep.org.gr/anakoinoseis/medi-scout-%E2%80%93-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%80-%CE%BC%CE%B5-imed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου