Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΤΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ

Ανταλλάζουμε … δεν Αγοράζουμε!!!


Η Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου, σε εφαρμογή του Προγράμματος Δράσης της Γενικής Εφορείας 2010-2011, προτείνει σε όλα τα Προσκοπικά Δίκτυα μια πρωτότυπη Πανελλήνια Χριστουγεννιάτικη δράση.
Σε κάποιο χώρο που θα διαθέσουν οι κατά τόπους Περιφερειακές Εφορείες ή σε κάποιο άλλο χώρο που θα επιλέξουν και θα υποδείξουν τα συμμετέχοντα Προσκοπικά Δίκτυα, θα συγκεντρωθούν όλοι έχοντας μαζί τους ρούχα, βιβλία, αξεσουάρ που είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν τα χρειάζονται. Θα απλωθούν όλα και με το σύνθημα … θ’ αρχίσει η ανταλλαγή.
Έτσι θα ανακυκλώσουμε ότι δεν μας χρειάζεται, θα ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, θα γνωριστούμε και  θα αποκτήσουμε κάτι καινούριο με έναν διαφορετικό τρόπο!
Τα Προσκοπικά Δίκτυα που θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής  και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο efpr...@sep.org.gr. Η δράση θα πραγματοποιηθεί όποια ημέρα επιλέξουν τα Προσκοπικά Δίκτυα από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2010.
Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις ή βοήθεια στη διοργάνωση απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6977529882 (Γιάννης Δρης, Έφορος Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε.) και 6972938640 (Ιάσονας Κάντας, Αναπλ. Έφορος Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε.).
Συνημμένο(α)Μέγεθος
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ154.5 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου