Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ

Σώστε και εσείς τους Λύκους


Μία από τις προϋποθέσεις αυτές ήταν μία ομαδική καλή πράξη για τη διάσωση του Λύκου, που πλέον στη χώρα μας τείνει προς την εξαφάνιση.
Σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος», οι Αγέλες Λυκοπούλων στα πλαίσια του προγράμματος “ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ 100%”, πραγματοποιούν δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Λύκο και συγκεντρώνουν χρηματικό ποσό το οποίο και θα διατεθεί στον Αρκτούρο για την περίθαλψη, διάσωση και διαιώνιση τελικά του είδους..
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, υπάρχει συνεχής κατάθεση συμβολικών ποσών από τις Αγέλες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αγέλη 100%» και είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που οι Γερόλυκοι, ενθάρρυναν τα Λυκόπουλα να συμμετάσχουν ενεργά για να βοηθήσουν στη διάσωση των Λύκων, στη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής μιας Αγέλης στηρίχτηκε  ο Ρ. Κίπλινγκ για να γράψει το βιβλίο της ζούγκλας, από το οποίο άρχισε η δημιουργία και η λειτουργία του Κλάδου Λυκοπούλων παγκοσμίως.
Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί το επετειακό έτος για το Σ.Ε.Π., απευθυνόμαστε σε όλους τους Βαθμοφόρους του ΣΕΠ, ζητώντας και τη δική σας βοήθεια, προσφέροντας τον «οβολό» σας. Στο Προσκοπικό Πρατήριο κυκλοφορεί διπλό DVD, που περιέχει κινηματογραφημένη (1ο DVD) και φωτογραφημένη (2ο DVD) την Πρώτη Πανελλήνια Δράση του Κλάδου Λυκοπούλων, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2007 στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση, τότε, των 75 χρόνων ζωής του Κλάδου Λυκοπούλων.
Τα εν λόγω DVD διατίθενται από το Προσκοπικό Πρατήριο (μπορεί να σταλεί και ταχυδρομικά), στη συμβολική τιμή των 2 Ευρώ (το σύνολο του χρηματικού ποσού θα διατεθεί στο πρόγραμμα “ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ”, μαζί με το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί από τις Αγέλες). Τα DVD είναι σε περιορισμένο αριθμό για αυτό σπεύσατε.
Ο Σωκράτης είχε αναφέρει πως «δεν υπάρχει πιο ευγενική χειρονομία από το να διαπαιδαγωγείς παιδιά άλλων» πράγμα στο οποίο όλοι μας συμβάλουμε…πιθανόν και το να συμβάλουμε στη διάσωση ενός ακόμα είδους ζωής πάνω στον πλανήτη μας, τελικά να μας κάνει λιγότερο εγωκεντρικούς και καλύτερους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου