Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ JOTA/JOTI 2010

Αποτελέσματα συμμετοχής στο παιχνίδι του 53ου Τζάμπορη των Αιθέρων – 14oυ Τζάμπορη στο ΙNTERNET (JOTA/JOTI)


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή των Ελλήνων Προσκόπων στη μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού της Προσκοπικής Κίνησης (W.O.S.M.) το γνωστό σε όλους μας J.O.T.A. (Jamboree-On-The-Air) Τζάμπορη των Αιθέρων και J.O.T.I. (Jamboree-On-The-Internet) Τζάμπορη στο Internet.
Το J.O.T.A.–J.O.T.I. πραγματοποιήθηκε εφέτος στις 16 - 17 Οκτωβρίου 2010. Κατά τη διάρκεια του διημέρου έλαβαν χώρα εκατοντάδες επαφές Ελλήνων Προσκόπων με Προσκόπους από πάνω από 60 χώρες. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα στα Συστήματά μας να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο παιχνίδι JamPuz που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός της Προσκοπικής Κίνησης. Η συμμετοχή μας ήταν ιδιαίτερα ενεργή, καθώς τα Συστήματά μας συγκέντρωσαν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό κωδικών για το παιχνίδι και ανέδειξαν τη χώρα μας τρίτη σε όλο τον κόσμο από πλευράς συγκέντρωσης κωδικών του παιχνιδιού και τέταρτη από πλευράς ανταλλαγής κωδικών. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεκατέσσερα Συστήματά μας έφτασαν στο ανώτερο επίπεδο του παιχνιδιού ενώ άλλα δέκα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα οι Έλληνες Πρόσκοποι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με εκατοντάδες Προσκόπους από κάθε γωνιά της γης, μπαίνοντας λίγο στην ατμόσφαιρα μιας παγκόσμιας αδελφότητας, ενός παγκόσμιου παιχνιδιού, ενός παγκόσμιου πανηγυριού.
Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τα πιο κάτω Συστήματα που συμμετείχαν στο παιχνίδι JamPuz. Τα Συστήματα παρουσιάζονται ανά Περιφερειακή Εφορεία, έχοντας ψηλότερα τις Π.Ε. με τα περισσότερα Συστήματα. Τα Συστήματα με αστερίσκο έχουν δημιουργήσει και weblog και θα λάβουν ένα DVD από το Παγκόσμιο Προσκοπικό Γραφείο.
ΣύστημαΠεριφέρεια
10ο ΣΠ ΑναλήψεωςΘεσσαλονίκης
12ο ΣΠ ΤριανδρίαςΘεσσαλονίκης
1ο ΣΠ ΚαλαμαριάςΘεσσαλονίκης
21ο ΣΠ ΤούμπαςΘεσσαλονίκης
3ο Α/Π ΑμπελοκήπωνΘεσσαλονίκης
3ο ΣΠ Αγίου ΔημητρίουΘεσσαλονίκης
6ο ΣΠ ΝεάποληςΘεσσαλονίκης
7ο Α/Π ΜενεμένηςΘεσσαλονίκης
9ο ΣΠ ΕυόσμουΘεσσαλονίκης
1ο ΣΠ ΒροντάδουΧίου
1ο ΣΠ Χίου *Χίου
2ο Ν/Π Βροντάδου *Χίου
8ο Α/Π Χίου *Χίου
2ο ΣΠ ΒύρωναΝ. Αττικής
2ο ΣΠ ΖωγράφουΝ. Αττικής
2ο ΣΠ Καισαριανής *Ν. Αττικής
2ο ΣΠ ΗρακλείουΗρακλείου
4ο Α/Π ΗρακλείουΗρακλείου
3ο Α/Π ΛάρισαςΛάρισας
4ο ΣΠ ΛάρισαςΛάρισας
1ο ΣΠ ΑλοννήσουΜαγνησίας
7ο Ν/Π ΒόλουΜαγνησίας
1ο Ν/Π Παλαιού ΦαλήρουΣαρωνικού
1ο ΣΠ Νέου ΦαλήρουΣαρωνικού
2ο Ν/Π ΧανίωνΧανίων
4ο Ν/Π ΣούδαςΧανίων
5ο Α/Π ΠάτραςΑχαΐας
3ο ΣΠ ΔράμαςΔράμας
2ο ΣΠ Αλεξανδρούπολης *Έβρου
4ο Ν/Π ΚερκύραςΚερκύρας
2ο ΣΠ ΚιλκίςΚιλκίς
1ο Ν/Π Αγίου Νικολάου *Λασιθίου
Πρόσκοποι ΚεφαλληνιάςΚεφαλληνίας
Πρόσκοποι ΤρικάλωνΤρικάλων
Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους βαθμοφόρους του ΣΕΠ Μιχάλη Μίχαλο και Ευτύχιο Αστανάστα, για τη συμβολή τους στη διαχείριση του Ελληνικού καναλιού επικοινωνίας στο δίκτυο ScoutLink IRC καθώς και τους Κώστα Χρονόπουλο και Αλέξανδρο Σπυρόπουλο για την οργάνωση και την εκτέλεση των δραστηριοτήτων της Εφορείας Α/Π στο Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ.ΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου