Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

MENU PIZZERIA "IL LUPO DI SARONICO":ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Πριν ξεκινήσετε να  δοκιμάζετε απο τα κομμάτια της Pizza θεωρούμε υποχρέωση μας να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα όπως τα λέει και ο Σέφ μας :
  • το υλικό αυτό δεν αποτελεί επίσημο εκπαιδευτικό υλικό του Σ.Ε.Π. ή του Κλάδου Λυκοπούλων
  • Ενδεχομένως σε κάποια σημεία να έρχεται ακόμα και σε αντίθεση με τα ισχύοντα ή τη μεθοδολογία του Κλάδου. Χρησιμοποιήστε το με κάθε προσοχή και με δική σας ευθύνη.
  • Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με οποιονδήποτε αρχίσει να μου παραπονείται ή να διαφωνεί με τα περιεχόμενα, τις ιδέες και τις προτάσεις του υλικού, διότι είναι μόνο αυτό : ιδέες και προτάσεις και τίποτα άλλο.
  • Γιατί η γνώση και η πληροφορία δεν πρέπει να μένει κλεισμένη και αποκλεισμένη.
  • Καλή... όρεξη. Θα χαρώ να σας ξαναδώ στο μαγαζί μας....
Στέλιος Κεσσανίδης
ΣΕΙΡΙΟΣ*
"Ο μάγερας"...









1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Σείριε, Σαλάχι καλημέρα,
    Για αρχή σας ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνετε και το πλήθος της εμπειρίας και των πληροφοριών που μεταφέρετε. Προσκοπισμός δεν είναι η ανακάλυψη του τροχού από την αρχή αλλά η μετάδοση της εμπειρίας ώστε να γλυτώνει χρόνο ο βαθμοφόρος παίρνοντας έτοιμη τροφή. Η συνταγή που μας παρουσιάζεται είναι μια συνταγή επιτυχίας για μια παρέα που μοιράζεται ένα κοινό όραμα, ένα όραμα που δημιουργεί κοινούς στόχους. Το πρώτο συστατικό λοιπόν είναι το κοινό όραμα αυτό δημιουργεί την ανάγκη για κοινούς στόχους προκειμένου να το πραγματοποιήσουμε και στη συνέχεια θέλει ατομική και συλλογική δουλειά ώστε να κρατιόμαστε συνέχεια στο ίδιο μονοπάτι και να διορθώνουμε τη πορεία μας για τη κατάκτηση της κορυφής και εδώ χρειάζεται και ο σωστός Α.Σ. που θα ενθαρρύνει και θα τραβάει την παρέα προς τα πάνω μόλις παρουσιάζει σημάδια κόπωσης....
    Καλό κυνήγι λοιπόν στις παρέες αυτές που "ψάχνονται" και έχουν και όραμα.
    Λύκος

    ** Με την άδεια σας θα δημοσιεύσω κάποια από τα κείμενα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή