Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2010 ΑΠΟ Γ.Ε

Αγαπητοί Γερόλυκοι,

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ:

Ø                  Σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα και είμαστε σίγουροι ότι στο μυαλό σας ήδη υπάρχουν όμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες και για εσάς αλλά και για τις Αγέλες σας (δράσεις, χειροτεχνίες, κατασκευές, επισκέψεις κλπ κλπ). Για κάντε και ένα κλικ εδώ http://www.matia.gr/5/52/52_7.html για να πάρετε ιδέες για τις δράσεις σας…

Ø                  Mπήκαμε στην τελική ευθεία για όσες Αγέλες Λυκοπούλων βρίσκονται στο δρόμο προς την κατάκτηση του στόχου ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ 100% ! Με χαρά, κάθε μέρα βλέπουμε στο e-mail του Κλάδου (eflykopge@sep.org.gr) όλο και περισσότερα e-mail σας, με υλικό τεκμηρίωσης των προϋποθέσεων του προγράμματος!!!

Έτσι λοιπόν, σας παρακαλούμε να μην αφήνετε αποστολές προς το τέλος της χρονιάς, για να διευκολυνθεί το έργο της ομάδας εργασίας του Κλάδου που ασχολείται με αυτό και να μας στέλνετε άμεσα όσο υλικό δεν έχετε ακόμη αποστείλει. Με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθούμε και θα μπορέσουμε μέσα στον Ιανουάριο του 2011 να σας ανακοινώσουμε έγκαιρα ποιες Αγέλες ονομάζονται ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ 100% και σύντομα να παραλάβουν και τα σχετικά αναμνηστικά τους!

Το ευχάριστο είναι ότι ο αριθμός των Αγελών που ασχολούνται με το πρόγραμμα, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας και αυτό είναι πολύ καλό. Η προσπάθεια μετράει πάνω από όλα και εσείς γερόλυκοι, πραγματικά φαίνεται ότι με την ενασχόλησή σας, ανεβάσατε τον πήχη στις Αγέλες σας! Συνεχίστε με την ίδια δυναμική και να είστε σίγουροι ότι τα Λυκόπουλά σας, θα σας ανταμείψουν για αυτό… χωρίς να έχει σημασία αν θα γίνετε ή όχι ΑΓΕΛΗ 100%. Η αύξηση της ποιότητας των δράσεών σας, η αύξηση της εξωστρέφειας και η ακόμη μεγαλύτερη εξόρμηση στην ύπαιθρο, σίγουρα σας ανέβασαν ψηλά!
                      
Μέσα από τον πρόγραμμα “ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ”, προέκυψε μία πολύ καλή συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”. Μία συνεργασία, η οποία στην ουσία ξεκίνησε μέσα από αυτό το πρόγραμμα και θα συνεχιστεί… Τα μηνύματα που μας στέλνουν οι άνθρωποι του “Αρκτούρου”, είναι μηνύματα ενθουσιασμού, που προκύπτουν μέσα από την απευθείας επικοινωνία μαζί σας. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, της απόλυτης εξωστρέφειας που έχει το πρόγραμμα ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ 100%. Σας υπενθυμίζουμε ότι για να καταχωρηθεί η προϋπόθεση, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση των χρημάτων στον ειδικό λογαριασμό του ΣΕΠ και να μας αποστείλετε το καταθετήριο, όπως σας έχουμε ανακοινώσει στο παρελθόν (σας επισυνάπτουμε και τις σχετικές ανακοινώσεις).

Για την επιβεβαίωση της αποστολής του υλικού, παρακαλούμε να κάνετε έναν έλεγχο μέσα από τον ιστότοπο της ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ 100% http://blogs.sep.org.gr/ageli100. Το υλικό που μας στέλνετε, καταχωρείται στο blog στην αντίστοιχη προϋπόθεση. Σε περίπτωση που έχετε στείλει τις απαραίτητες φωτογραφίες ή το υλικό που χρειάζεται για κάθε προϋπόθεση και δεν το βλέπετε στο blog  επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα εργασίας για να διαλευκανθεί το όποιο ζήτημα έχει τυχόν προκύψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή του υλικού είναι η   31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011. Μετά από αυτή την ημέρα, καμία αποστολή υλικού δεν θα γίνεται αποδεκτή (πρέπει να είμαστε δίκαιοι με όλους!!!)

Σπεύσατε λοιπόν…..

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι…

ü          2 μέρες γεμάτες με Λυκοπουλική φαντασία…
ü          2 μέρες παιχνίδι και περιπέτεια…
ü          2 μέρες κεφιού, 2 μέρες όπου όλοι οι Βαθμοφόροι των Λυκοπούλων θα  γίνουν μία μεγάλη παρέα και θα βιώσουν αξέχαστες στιγμές….
«4η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κλάδου Λυκοπούλων»
14-15 Μαΐου 2011 “ Κ. Κ. Παράδεισος”, Ρέθυμνο Κρήτης
Εσύ θα λείπεις ;  http://www.youtube.com/watch?v=15LaXzd8EZk
(σύντομα η πρώτη ανακοίνωση της δράσης)

Καλή συνέχεια Γερόλυκοι… να συνεχίζετε με την ίδια όρεξη, το ίδιο κέφι και το ίδιο μεράκι να καταθέτετε την ψυχή σας, στα Λυκόπουλά σας…

ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Γ.Ε./Σ.Ε.Π.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου